11 godzin do odbioru. Piję piwko na uspokojenie, bo czuję, że nie zasnę :diabelski_usmiech
Nowa Octavia II - czy dobrą cenę zapłaciłem?
Zwiń
X
-
-
Ale nie za dużo, coby zdążyło odparować przed odbioremZamieszczone przez mac_aaron11 godzin do odbioru. Piję piwko na uspokojenie, bo czuję, że nie zasnę :diabelski_usmiech
Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
Jak tam forma ? Do odbioru autka nieco ponad 2 godziny - mam nadzieję, że nie pijesz dalej piwka na uspokojenie ? Jak pójdziesz nawalony jak stodoła, to autka Ci nie wydadzą i będziesz musiał znowu czekać do poniedziałku... :diabelski_usmiechZamieszczone przez mac_aaron11 godzin do odbioru. Piję piwko na uspokojenie, bo czuję, że nie zasnę :diabelski_usmiechDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
Trzezwy, zwarty i gotowyZamieszczone przez Eidos71Jak tam forma ? Do odbioru autka nieco ponad 2 godziny - mam nadzieję, że nie pijesz dalej piwka na uspokojenie ? Jak pójdziesz nawalony jak stodoła, to autka Ci nie wydadzą i będziesz musiał znowu czekać do poniedziałku... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
skąd wiesz, że naprawdę tak było ? widziałeś zdjęcia auta przed tymi wgniotami ?Zamieszczone przez KicerJak tak czytam te wasze komentarze o tym ze ryska byla, ze naprawiane, lakierowane. To mi sie juz zygac chce... Przeciez to auto bylo tylko z wgniotkami, wyprostowane i pomalowane z minimalna iloscia szpachlowki. Bez zadnego wymieniania elementow, bez szpachli nakladanej lopata... Pewnie nawet powloka lakiernicza nie byla uszkodzona. Nie wycinali elementow jak w tym trafficu ze zdunka z przed kilku lat...
A najwazniejsze klient wie o wszystkim dostal rekompensate finansowa.
Auto nie bylo skasowane ani przejechane przez walec.
Nie kazde aso jest takie samo.
Pozdrawiam MArcin.
Nie tak dawno oglądałem auto w zielonogórskim salonie ASO O2 Combi po wgniotach.... sprawdziłem jego historię i się okazało, że wgnioty miał po gradobiciu kulami wielkości jaj kurzych !!! Przecież to też wgnioty wychodzi z Twojego posta :diabelski_usmiech
Szczerze mówiąc miałbym gdzieś rekompensatę finansową skoro dostałem po poprawkach auto w cenie w której mógłbym mieć nowe auto nie śmigane"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
ludzie kupują to na co ich stać, a jak ich nie stać to dokładają ideologie o minimalistyce :PZamieszczone przez Big WojtekWersja mint mi wystarcza. Jakoś w pale mi się nie mieści dać KILKANAŚCIE tys więcej za taki sam model z tym samym silnikiem doposażony w parę bajerów.
Komentarz
-
nieprawda - mnostwo ludzi kupuje nad stan, zaciagajac kredyty itp tylko po to zeby poszpanowac i poczuc sie "bogatszym". Ci ktorych naprawde stac kupuja podstawowe wersje naogol, ale za to maja kilka mieszkan i domow... 8)Zamieszczone przez BADYLludzie kupują to na co ich stać, a jak ich nie stać to dokładają ideologie o minimalistyce :PZamieszczone przez Big WojtekWersja mint mi wystarcza. Jakoś w pale mi się nie mieści dać KILKANAŚCIE tys więcej za taki sam model z tym samym silnikiem doposażony w parę bajerów.
Komentarz
-
kc2ine, polemizowałbym baaaa... mógłbym podeprzeć się przykładami z mojego otoczenia
tylko po co :?: pozdr
Komentarz
-
-
dokladnie :szeroki_usmiechZamieszczone przez słońkc2ine, to tak zwani rozsądni goście a BADYL-a otaczają impulsywni
a swoja droga jak tak zaczniemy dodawac opcje do octavi i dodawac to sie nagle moze okazac ze lepiej juz kupic podstawowa wersje scody Superb bo roznica w cenie moze byc znikoma
Komentarz
-
hehe pozory mylą :wink: ja sam jestem taki rozsądno-impulsywny z przewagą tego drugiego :diabelski_usmiech pozdrowinka i miłej soboty zyczęZamieszczone przez słońkc2ine, to tak zwani rozsądni goście a BADYL-a otaczają impulsywni
Komentarz
-
Auto nie było malowane! Elementy (drzwi i nadkole) zostały wymienione na nowe, na co został mi przedstawiony dokument w ASO. Ogólnie to mega banan na twarzy podczas jazdy xD zrobione 130km, jeszcze z 70 dzisiaj zrobię.
Komentarz
-
No i SuperrZamieszczone przez mac_aaronAuto nie było malowane! Elementy (drzwi i nadkole) zostały wymienione na nowe, na co został mi przedstawiony dokument w ASO. Ogólnie to mega banan na twarzy podczas jazdy xD zrobione 130km, jeszcze z 70 dzisiaj zrobię.
nie przejmuj się, masz wszystkie dokumenty z ASO wiec spoko.
Wiec teraz tylko porób zdjatka wsadzaj na stronkę
chętnie sobie pooglądamy.
Pozdrawiam
Komentarz
-
mac_aaron,jak już kupiłeś , to po co sobie głowę zaprzątać - już po ptokach - śpij spokojnie i nie słuchaj opinii czy dobrze czy żle . Co innego przed kupnem :wink: wtedy było by za i przeciw
Komentarz
-
...i cwany, chociaż nie wiem czy te dwa określenia mogą iść w parze :roll: .Gbyby dotstał zalecenie od swego szefa , poszedł by jako nówka. Klient szukający samochodu w salonie z góry zakłada że kupi nowiznę bez malowań ,czy wymian blach, bo jakby chciał loterii to od tego ma komisu i giełdy i handlarzy.A tutaj spzredawca zostawił sobie Ceeda bez wad , a pozbył sie z salonu naprawianej Octavii, bo mógł wyczuć że mac_aaron potrzebuje sprzęta na już.Zamieszczone przez Jaroslav92525Co by nie mówić to sprzedawca wydaje się być uczciwy....
Ale dość teori spiskowych a mac_aaron ma nad nami przewagę ,że jak się komuś z nowizną przytrafi stłuczka , to żal i rozwolnienie
on nic, spoko...
alacz
Chciał , wiedział , kupił i niech się wozi.
Komentarz
-
Rozumiem, ze swój samochód kupiłeś za wszystkie środki które udało Ci się zgromadzić :PZamieszczone przez BADYLludzie kupują to na co ich stać, a jak ich nie stać to dokładają ideologie o minimalistyce
dziękuję, sobotni wieczór był bardzo miłyZamieszczone przez BADYLpozdrowinka i miłej soboty zyczę
Komentarz
-
rozumieć sobie możesz co Ci się żywnie podoba, a o zasobności mojego konta wypowiadać się nie będę bo forum nie jest do tego najlepszym miejscem :roll:Zamieszczone przez Big WojtekRozumiem, ze swój samochód kupiłeś za wszystkie środki które udało Ci się zgromadzić
proszzz....mój też nie był najgorszyZamieszczone przez Big Wojtekdziękuję, sobotni wieczór był bardzo miły
Komentarz
Komentarz